Underkategorier

 

Fjellstuer Dovre

Det finnes et flott utvalg av fjellstuer i området rundt Dombås og Dovre. De har fellestrekk i at de tilbyr tradisjonell og koselig overnatting i fjellområder med lett tilgang til tur- og langrennsløyper. Nedenfor finner du noen av de mest anbefalte fjellstuene i området.

Høvringen Fjellstue ligger i Høvringen 27 km fra Dombås. Det trivelige hotellet har perfekt beliggenhet for skiturer i fjellet. Hotellet tilbyr trådløst internett på rommene.

Klikk her for booking.

Trolltun Gjestegård ligger i Dombås med utsikt over Dovrefjell. Gjestegården tilbyr gratis wifi, og man får tilgang til langrennsløyper rett utenfor gjestegården. Gjester får også tilgang til badstue, og muligheter for leie av ski. Dette er et perfekt overnattingssted for skientusiaster.

Klikk her for booking.

Øigardseter Fjellstue har en fantastisk beliggenhet i Høvringen, 27 kilometer fra Dombås. Fjellstua tilbyr overnatting med fantastisk utsikt over fjellene i Rondane nasjonalpark og Jotunheimen. Øigardseter passer for de som er ute etter en aktiv ferie i fjellet på ski eller til fots, med koselige forhold innendørs foran en av de mange varme peisene.

Klikk her for booking.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: